-
Fick idag en session med shamansk medicin under ledning av Natalie. Det blev en kraftfull resa inåt som började med att starka vibrationer satte igång från huvudet ända ner till tårna. Det var en resa i dödens och pånyttfödelsens tecken. Rött blod och ett mycket starkt tryck neråt uppstod på hela min kropps baksida och jag tänkte för mig själv: släpp taget, släpp taget. Jag fick kontakt med Moder Jord på ett sätt som aldrig förr, massor av plågsamma tidigare liv löstes upp. Jag fick erfara genom egen upplevelse, hur viktigt det är med denna kontakt, för utan denna ingen helhet, enhetsmedvetande och ingen upplysning. Jag såg sedan någon som dansade och sen kom en jättestor sol och lyste på mig. Jag fick också genom denna session själv uppleva hur Egot lurar mig att tro, att jag skall dö, men det är ingen fysisk död i detta livet, utan det är Egots död och pånyttfödelse! Efteråt fick jag en känsla av stor befrielse.   Anonym    
Jag kan varmt rekommendera Natalie om du upplever att du inte kommer vidare på olika sätt i livet.  
Hon hittade klockrent vart mina blockeringar satt. 
Roten till det som orsakade min stagnation.  
Händelser i min barndom samt tidigare liv som behövde rensas ut.  
Hennes hjälp är både på det fysiska och mentala planet. 

Jag fick också konkreta och välbehövliga råd på min andliga väg. 
Så är du beredd att möta dig själv så tveka inte om du vill uppnå sann frihet i ditt inre 

Susanne
              Efter att i många år kämpat med svår sorg utan att lyckas bearbeta   den har Natalie hjälpt mig att transformera denna tunga energi så   att livet nu känns betydligt lättare. 
Sorgen styr inte längre mina känslor och tankar och jag gråter inte lika lätt.                 När jag blir rörd sjunker jag inte längre ner i den svåra sorgen, utan kan gråta en skvätt för det som gjorde mig rörd   och sedan är det bra.   

MB 

Natalie är ovanlig såtillvida att hon är träffsäker och hittar ditt problem, som ju ofta har med din bakgrund att göra. Hon löser upp knutar som bildats under uppväxten och av livet. Hon har lyckats häva fysiska åkommor och psykiska blockeringar. Allt detta kan hon göra på distans. Natalie är en socionom som brinner för friskvård. Framför allt är hon ärlig, en unik person och andlig healer.

Berit-Gunhild 


Natalie hjälpte mig att se och integrera några parallella liv. På ett smidigt sätt checkade hon av min energi och vägledde mig sedan in i dom olika livs-problematikerna. På så vis blev det lättare för mig att ta kontakt och släppa begränsande känslor och tankar som tyngde ner min energi. Efteråt förstod jag hur det hade hindrat min nuvarande energi att flöda fritt eftersom det kändes tydligt hur min energi hade höjts och stabiliserats. 

Natalie tittade även på min stressnivå och om det fanns oro för saker och ting i mitt privata- respektive arbetsliv. Genom insiktsgivande samtal hjälpte hon mig att komma in och ur energierna som låg och surrade lite grann i botten utan att jag riktigt förstod varför eller var dom kom ifrån. Dessa samtal bekräftade en del saker i mitt liv som jag behövde tänka på och komma ihåg för att hålla en tillfredsställande balans.

Mötet med Natalie har bidragit med att jag fått en fördjupad förståelse för mig själv, mina behov och förutsättningar på alla plan. Tack Natalie/ Frida Sköld 

Holistiska behandlingar som gör stor skillnad för individen, där samtalet förstärker det hela. Anders 

Mer positiva tankar överlag. Band till tidigare liv släppt, läkning och medvetandehöjning. Kalla fötter, tidigare liv, bättre. Monika Kroppen känns lättare, känner mig också lättare i sinnet. Jag småler hela tiden - glädje inifrån utan yttre orsak. Deltar i livet på ett helt annat sätt. Efter kontinuerlig behandling försvann mångårig depression!
K-M Total avslappning i hela kroppen, klar i huvudet, känner mig som en ny människa.
J.F 


Hade ont i foten, så jag bad om hjälp med detta. Helt  plötsligt blev foten alldeles varm och jag kunde inte röra tårna! Sen släppte värken helt! M.W 

Efter en enda behandling försvann nervsmärtorna i vänster ben. Trycket i ländryggen lättade och jag blev mycket bättre. Har kunnat göra saker jag inte kunnat på flera år! Helt fantastiskt att få uppleva detta. Marianne
Site Builder drivs av  Vistaprint