-
Ljusarbete
Du är den viktigaste i ditt liv, du får vägledning på din resa att plocka fram allt det fina som redan finns i dig. Målet är att du hittar din inre kraft/din själ/ande, blir hel och självläkande, så långt som möjligt. 

Alla krämpor/problem har en grund i något känslomässigt. När ditt medvetande höjs ser du dina inre blockeringar tydligt. Du kommer då att kunna släppa taget om allt du inte behöver mer samt integrera/synliggöra det som du saknat. 

Jag har arbetat i över 20 år med att hjälpa både människor och djur till ett bättre liv. Givetvis har jag själv genomgått en transformation och gör fortfarande. 

För flera år sedan var jag i Indien med Oneness-rörelsen, där fick jag en upplevelse som kommer hänga med mig för alltid. En ljuslåga tändes i mitt inre, i mitt hjärta, som aldrig kan slockna. Är mycket tacksam för denna gåva.  

Har fått förmånen att bli invigd som shaman från "andra sidan". Andarna har valt ut mig till denna tjänst, vilket innebär ett seriös och spännande arbete som jag tackat JA till. Har hela mitt liv haft kontakt med andra dimensioner och kunnat "prata" med djur. Dock har min livsresa inte varit lätt, så allt detta har tagit sin tid att hantera. Är tacksam för allt idag. 

Till mitt förfogande har jag mina gåvor (inkl. min högkänslighet) samt eteriska oljor, ljuskoder, shamansk medicin/healing (andlig kirurgi), helande samtal m.m. Jag arbetar inte med fasta metoder eller mallar utan allt kommer naturligt i vårt möte, där mina guider hjälper till. Har två shamaner från 5D samt Arcturianer som hjälper mig kontinuerligt men även andra från högre dimensioner kommer igenom när det behövs.    

Att arbeta med ljuskoder är speciellt och är annorlunda än healing. När du får ljuskoder in i din aura är det din uppgift att att vara öppen för att släppa taget om det som inte behövs mera. Håller du krampaktigt fast vid vissa saker/människor/metoder osv. kan du inte lämna utrymme för det nya, ditt högre medvetande. Valet är ditt!

Vi har förmånen att leva i en tid då vi kan leva på ljus/prana, läka våra kroppar helt, dra ner på sömnbehovet och gå in Enhetsmedvetande. 


Vi finner ut vad som gynnar/passar dig bäst just nu.


Vi är alla på väg.... vår livsresa är den mest spännande resa vi kan göra. Det är den resan som går inåt, istället för utåt. Alla ställs nu inför ett val p.g.a. situationen vår planet befinner sig i, du får välja att gå mot ljuset och omvandla din kropp in i en högre frekvens eller att hoppa av och fortsätta din resa någon annanstans. 
Detta är mitt kall, min livsuppgift, att vägleda och hjälpa de som önskar gå upp i ett högre medvetande och bli befriande från alla slags krämpor samt nå odödlighet och sann glädje! 

Ser fram emot att du hör av dig. 

(Obs! Jobbar inte som trad. medium)

Namaste´

NMB


 


Site Builder drivs av  Vistaprint